Netflix cancelt razendsnel nieuwe serie, kijkcijferkanon op HBO Max en blamage voor 'Bones'

Netflix cancelt razendsnel nieuwe serie, kijkcijferkanon op HBO Max en blamage voor 'Bones'

KOAS keert niet terug, DC doet het goed op HBO Max en de serie Bones maakte een foutje.

Netflix lanceerde een kleine maand geleden nog een nieuwe serie met Jeff Goldblum. De acteur hoeft niet terug te keren voor een tweede seizoen. Een tweede seizoen voor The Penguin zou zomaar wel kunnen verschijnen. En als laatste: de serie Bones ging goed de fout in.

HBO Max heeft er een enorm kijkcijferkanon bij
HBO Max scoort als een razende met de nieuwste miniserie. The Penguin had een succesvolle première en het aantal huishoudens dat naar de tweede aflevering heeft gekeken neemt alleen maar toe.

De spin-off van The Batman, met Colin Farrell in de hoofdrol als de gangster Oz Cobb, wordt in de eerste plaats gezien als een ijzersterke dramaserie. Menigeen is aangenaam verrast en deze positieve berichten werpen duidelijk hun vruchten af.

Netflix cancelt groots gelanceerde serie al na één seizoen
Eind augustus verscheen de opvallende serie Kaos op Netflix. De streamingdienst heeft de mythologische komedieserie, met Jeff Goldblum als de ogenschijnlijk almachtige, maar wanhopig onzekere en wraakzuchtige Zeus, nu al gecanceld.

De serie gaat over drie mensen die een gemeenschappelijke connectie met een profetie en met elkaar ontdekken. Ze krijgen ook te maken met de corrupte en arrogante goden uit de Griekse en Romeinse mythologie.

Deze blamage in 'Bones' vergeven de makers zichzelf nooit
Hoewel er veel misdaadseries zijn die draaien om briljante onderzoekers, was Bones een unieke toevoeging binnen het genre dankzij de kracht van zijn personages.

Er waren tal van geliefde personages in Bones, maar de dood van een van hen was een grote fout die de serie in een neerwaartse spiraal stuurde waar het niet meer van herstelde.

Ben je dol op series? Op SerieTotaal houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws en bieden we je flink wat kijktips op de verschillende streamingdiensten.

NieuwsFilm

meest populair