Twee Netflix Originals grijpen de absolute macht op Netflix en in de Top 10's

Twee Netflix Originals grijpen de absolute macht op Netflix en in de Top 10's

Zowel de serie top 10 als de film top 10 is in handen van de Menendez broers.

Een fraai verhaal hebben ze niet, maar de kijkers van Netflix kunnen geen genoeg krijgen van de Menendez broers. Ze zijn het voornaamste onderwerp in de recent verschenen serie MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story en de nieuwe docufilm The Menendez Brothers. Zowel de serie als de film staat bovenaan de desbetreffende Top 10.

The Menendez Brothers is geregisseerd door Alejandro Hartmann en Netflix omschrijft zijn original met "Meeslepend, Speurwerk" en "Waargebeurde misdaden". De hoofdrollen in de docu zijn voor Lyle en Erik Menendez zelf.

Matig ontvangen
Net als de serie wordt de docufilm niet enorm goed ontvangen. Vijf van de zes recensies op Rotten Tomatoes zijn "rotten". Alleen Ben Kenigsberg van New York Times vindt The Menendez Brothers "fresh".

"De film heeft enige aantrekkingskracht, maar dan wel door de tabloidinsteek," schrijft Kenigsberg. Overigens staat de docu op IMDb op een redelijke 7,1 na ruim dertienhonderd stemmen.

Nu op Netflix
Wil je The Menendez Brothers graag zien? Je vindt de bijna twee uur durende docu nu hier op Netflix.


De synopsis: Lyle en Erik Menendez zitten levenslang in de gevangenis voor de moord op hun ouders. In deze documentaire praten ze over de schokkende misdaad en de daaropvolgende rechtszaken.

NieuwsFilm

meest populair