3 grote films op HBO Max die je niet mag missen

3 grote films op HBO Max die je niet mag missen

Van nieuwe Stephen King-horror tot superheldenactie: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform, dat eerder dit jaar een geheel vernieuwde app heeft gelanceerd, is veel leuke en originele content te vinden. Deze drie films op HBO Max moet je absoluut een keer gezien hebben.

Salem's Lot (2024)
Regie: Gary Dauberman | Cast: Lewis Pullman, Makenzie Leigh, Alfre Woodard, e.a. | Kijk direct
Schrijver Ben keert terug naar het kleine dorp Jerusalem's Lot waar hij opgroeide om daar te werken aan een boek over een verlaten huis. Al snel na zijn aankomst beginnen er kinderen te verdwijnen. Ben ontdekt dat het plaatsje wordt bedreigd door een bloeddorstige vampier. Samen met enkele andere dorpsbewoners besluit hij de jacht te openen.



Ready Player One (2018)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a. | Kijk direct
De overleden oprichter van de populaire virtuele wereld OASIS heeft precies achtergelaten hoe zijn opvolger gevonden moet worden. Er wordt een competitie uitgeschreven waarbij geïnteresseerden meerdere wedstrijden moeten spelen. Wade Watts, in het dagelijks leven woonachtig in een sloppenwijk is, besluit ook een poging te wagen.



Black Adam (2022)
Regie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, e.a. | Kijk direct
Bijna 5000 jaar geleden nadat hij almachtige krachten van de oude goden kreeg - en prompt werd opgesloten in een tombe - wordt Black Adam bevrijd. Nu is hij klaar om zijn unieke visie van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten. Niet iedereen is het echter eens met zijn methodes. Zo komt hij ook op de radar te staan van de Justice Society of America: een soort superheldenpolitie.



NieuwsFilm

meest populair