Sylvester Stallone in gewelddadige eerste trailer voor 'Armor'

Sylvester Stallone in gewelddadige eerste trailer voor 'Armor'

De actiester kruipt deze keer in de huid van een crimineel die een grote slag wil slaan.

Sylvester Stallone werd wereldberoemd dankzij actie-franchises als Rocky en Rambo. De acteur heeft al heel wat spierbundels of vechtersbazen neergezet en dat is niet anders met Armor. Hier is nu de eerste trailer van vrijgegeven.

Het gaat hier om de nieuwste film van Justin Routt, o.a. bekend van If I Were Dictator en The Test. Centraal in Armor staan een vader en zoon, die allebei werken voor hetzelfde beveiligheidsbedrijf, gespecialiseerd in het transport van waardevolle goederen.

Aanval
Op een dag krijgen zij de missie om een gepantserde wagen vol met goud af te leveren, maar dit verloopt aanzienlijk minder soepel dan gehoopt. Wanneer ze zich op een brug bevinden, worden ze aangevallen door een een groep criminelen, geleid door Stallone.

Hij geeft de vader en zoon een kans: uitstappen en de brug levend verlaten, maar als ze zich verzetten, zullen ze het loodje leggen. Het duo weigert het offer. Wat volgt is een brute en gewelddadige strijd op de brug.

Trailer
Buiten Stallone zijn andere belangrijke rollen weggelegd aan Josh Wiggins, Dash Mihok, Jason Patric en Jeff Chase. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de film te zien zal zijn in Nederland. We zullen het voor nu dan ook even moeten doen met de onderstaande beelden.



NieuwsFilm

meest populair