Liefdesbreuk na geboorte zoon: 84-jarige Al Pacino en 30-jarige ex gaan als vrienden verder

Liefdesbreuk na geboorte zoon: 84-jarige Al Pacino en 30-jarige ex gaan als vrienden verder

Vorig jaar werden ze nog ouders, maar nu zijn ze enkel en alleen nog goed bevriend.

De legendarische acteur Al Pacino, bekend van pareltjes als Heat, Scarface en The Godfather, werd vorig jaar op 83-jarige leeftijd nog vader. De moeder van zijn kind is de veel jongere Noor Alfallah, maar de twee zijn nu niet langer samen.

Vandaag de dag is Pacino alweer 84, terwijl Alfallah pas 30 is. Een woordvoerder van de acteur liet zich er kort maar krachtig over uit: "Ze zijn niet meer samen, maar ze zijn wel nog steeds goede vrienden. Dat is al jarenlang het geval".

Interview
Pacino, die enkele jaren geleden te zien was in The Irishman, liet tijdens een recent interview weten dat hij wederom single is: "Ik heb geen relatie, maar wel een vriendschap". Dit nieuws komt nog geen anderhalf jaar na de geboorte van zijn zoontje, Roman.

Voor Pacino en Alfallah staat de opvoeding van hun zoontje vooraan. Het nieuws over de breuk komt blijkbaar wel als een verrassing. De twee leken nog steeds goed met elkaar op te schieten. Zo vierde de acteur twee weken geleden nog Alfallahs verjaardag, waar toen nog beelden van werden gemaakt.

Carriere
Ondanks het feit dat Pacino niet meer de jongste is, weet hij van geen opgeven. Als we zijn IMDb-pagina mogen geloven, heeft hij maar liefst getekend voor 8 nieuwe projecten. We krijgen de Oscar-bekroonde acteur van Scent of a Woman de komende jaren dus nog veel te zien.



NieuwsFilm

meest populair