Deze briljante cameo in 'Star Trek Beyond' is je nooit opgevallen

Deze briljante cameo in 'Star Trek Beyond' is je nooit opgevallen

Deze bekende biljonair werd voor zijn kleine bijrol onherkenbaar gemaakt.

Amazon-oprichter Jeff Bezos mag dan vooral bekend zijn als een van de rijkste mensen ter wereld, maar wat veel mensen niet weten, is dat hij een kleine rol speelde in de sci-fi film Star Trek Beyond. In 2016 kroop hij in de huid van een alien Starfleet-officier.

Bezos is een enorme fan van de Star Trek-franchise en schijnt jarenlang te hebben gesmeekt om een rol in een van de films. Uiteindelijk kreeg hij zijn wens vervuld, maar zijn verschijning is zo subtiel dat je hem waarschijnlijk helemaal hebt gemist.

Onherkenbaar
Zijn cameo in Star Trek Beyond was geen traditionele gastrol. In plaats van zichzelf te spelen, droeg hij volledige make-up en protheses om een buitenaards personage te vertolken. Hierdoor was hij nauwelijks te herkennen als de techmiljardair die we normaal zien.

Star Trek Beyond, geregisseerd door Justin Lin, was de derde film in de reboot trilogie van Star Trek en bracht wereldwijd meer dan 343 miljoen dollar op. De hoofdrollen in de film werden vertolkt door Chris Pine, Zachary Quinto en Zoe Saldana, terwijl de bekende namen achter de schermen Bezos' rol geheimhielden.

Droom
Bezos zelf gaf toe dat het een droom was die uitkwam. Hij heeft zelfs gezegd dat hij bereid was "alles" te doen om deel uit te maken van de film, zelfs al was het maar een kleine achtergrondrol. Zijn enthousiasme voor de franchise zorgde ervoor dat hij een plek verdiende, al was het maar voor enkele seconden.


Deze verborgen cameo is een geweldig feitje voor fans van zowel sci-fi als technologie, en het maakt Star Trek Beyond nog interessanter als je de film opnieuw kijkt. Het is geen alledaagse gebeurtenis dat een van de rijkste mensen ter wereld in een film opduikt als alien.

NieuwsFilm

meest populair