Andrew Garfield onthult dat seksscène met Florence Pugh "verder ging" dan de bedoeling was

Andrew Garfield onthult dat seksscène met Florence Pugh "verder ging" dan de bedoeling was

Andrew Garfield en Florence Pugh improviseerden onverwacht tijdens een sekscène in "We Live in Time".

[b][/b]Acteurs improviseren soms ter plekke en daar blijken Andrew Garfield en Florence Pugh geen uitzondering op. Bijzonder is wel dat die improvisatie gebeurde bij een seksscène in We Live in Time.

Bij het evenement met MTV's Josh Horowitz dat plaatsvond in 92NY vertelde Andrew Garfield dat zij verder gingen dan de bedoeling was: "We filmden een erg intieme scène op een closed set. De seksscène startte zoals we doorgenomen hadden."

Erg veilig
Andrew vertelde dat de regisseur buiten de set stond vanwege de privacy. Hij zei: "We gingen alleen verder omdat we nooit 'cut' hebben horen roepen en het veilig voelde. En we waren een soort van: oké, we gaan naar het volgende en dan weer naar het volgende. We gaan gewoon verder."

Ook zei hij: "Op een gegeven moment denk ik dat we telepathisch tegen elkaar zeiden dat deze opname wel erg lang duurde. We keken op en zagen dat de cameraman niet eens meer filmde. Hij stond met zijn camera naar de muur gericht te wachten tot we stopten."

Zieke partner
De film gaat over een partner die heel erg ziek wordt. Andrew en Florence zijn beiden method acteurs en hadden een goede chemie. In de YouTube-video van enews zijn stukjes van de film te zien - en dat ene moment. Mensen schatten zo in dat beiden wel echt in een relatie zullen zijn dan.



NieuwsFilm

meest populair