Andrew Garfield over zijn 'pikante scènes' met Florence Pugh: "We gingen heel wat verder dan gedacht"

Andrew Garfield over zijn 'pikante scènes' met Florence Pugh: "We gingen heel wat verder dan gedacht"

De twee acteurs voelden zich zo op hun gemak dat ze door bleven 'acteren'.

Andrew Garfield en Florence Pugh tekenden enige tijd geleden al voor de hoofdrollen in de veelbelovende A24 film We Live in Time. Hiervoor moesten de twee enkele pikante scènes opnemen, maar zo te horen beviel dat ze allebei wel.

In We Live in Time volgen we het verhaal van Almut en Tobias, die elkaar op een nogal verrassende wijze ontmoeten. De film volgt vervolgens de tien jaar die daarop volgen, dat gekoppeld gaat met grote en kleine, gelukkige en moeilijke momenten.

Drama
Hoewel het grotendeels soepel verloopt tussen de twee, slaat het noodlot toe. Almut krijgt te horen dat ze ernstig ziek is, waardoor alles verandert. Het koppel probeert zo veel mogelijk van het leven te genieten en de tijd die ze samen hebben te koesteren.

In de film zitten diverse seksscènes, maar zo te horen heeft Garfield hier weinig moeite mee. De acteur, o.a. bekend van Spider-Man: No Way Home, laat zich hier nu over uit: "De eerste keer dat we een heel intense seksscène moesten opnemen gingen we behoorlijk ver".

Scène
Zo vervolgt Garfield: "Er was bijna niemand aanwezig, buiten Florence, ik en onze cameraman. Wij gingen telkens een stapje verder, maar bleven dit alsmaar verder opbouwen. We hadden beiden namelijk niet 'cut' gehoord en gingen dus door".


"Ik denk dat het ook kwam omdat we ons beiden extreem veilig voelden op de set. We zeiden toen: "Oké, we gaan gewoon van het een naar het ander en zien wel wat er dan gebeurt". Florence en ik zaten gewoon op een dezelfde golflengte en konden wel blijven doorgaan!"

NieuwsFilm

meest populair