Jason Statham keert alleen terug in 'Crank 3' als er aan deze bizarre eis wordt voldaan

Jason Statham keert alleen terug in 'Crank 3' als er aan deze bizarre eis wordt voldaan

De populaire actieheld en 'Crank'-regisseur zullen terugkeren wanneer het volgende deel nog extremer wordt.

Ondanks de populariteit van 'The Stath' is het derde deel in de Crank-franchise nog niet verschenen. Regisseur van de eerste twee Crank-films, Brian Taylor, onthulde de aparte reden waarom dat zou kunnen zijn.

De regisseur gaf in een interview aan dat hij en Jason Statham alleen terug zouden keren als de derde film "exponentieel meer f*ckup up" zou zijn. De film zou nog radicaler en extremer moeten worden, vergelijkbaar met hoe Crank 2 een stap verder ging dan het eerste deel.

Crank-universum
Taylor vond het creatief gezien wat tam was wat de studio's voorschotelden. Hij licht toe: "ik heb nooit echt het gevoel gehad dat het creatief gezien 'fcked up' genoeg was om echt te doen."

De regisseur van Gamer ziet zelf wel potentie voor een Crank-universum, maar zegt: "Er is op dit moment niets in de maak. Maar je weet het nooit. [Co-regisseur] Mark Neveldine en ik zijn broers voor het leven."

Crank en Statham
Crank (2006) ging over huurmoordenaar Chev Chelios die continu zijn adrenaline hoog moet houden om te overleven, nadat hij geïnjecteerd is met een dodelijk gif. De film werd positief ontvangen door fans en critici vanwege de energieke actie en unieke over-the-top stijl.


Vooral Jason Stathams charismatische optreden werd geprezen, net als de creatieve cameravoering en adrenaline pompende scènes. Of de actieheld ook meedoet in een eventueel derde deel is nog wel even afwachten.

NieuwsFilm

meest populair