Familiedrama voor Madonna: "Hij was jarenlang degene die het dichtst bij me was"

Familiedrama voor Madonna: "Hij was jarenlang degene die het dichtst bij me was"

Madonna rouwt om haar broer Christopher Ciccone, overleden aan kanker op 63-jarige leeftijd.

Madonna maakt een moeilijke tijd door. Haar broer, Christopher Ciccone, overleed onlangs op 63-jarige leeftijd aan kanker.

De 66-jarige muzikante en actrice uit The Next Best Thing en Evita schreef op haar Instagram een lang afscheid. Ze vertelde onder meer: "Mijn broer Christopher is niet meer. Hij was degene die jarenlang het dichtst bij me stond. Onze band is moeilijk uit te leggen."

We waren anders
Ze vervolgde met: "Maar het groeide uit het begrip dat wij anders waren en dat de samenleving moeilijk zou zijn omdat we de gevestigde orde niet zouden volgen. We pakten elkaars hand vast en dansten door onze idiote jeugd heen. Eigenlijk was dans de lijm die ons samenhield."

Ook zei ze: "De ontdekking van dans in ons stadje in het Middenwesten redde mij en het redde hem later ook. De laatste jaren waren niet gemakkelijk en we spraken elkaar niet. Maar door zijn ziekte kwamen we weer samen."

We dansten samen
Ze besloot met: "Ik heb mijn best gedaan om hem zo lang mogelijk in leven te houden, maar hij had zo'n pijn aan het eind. Opnieuw hielden we elkaars handen vast, sloten we onze ogen en dansten wij." Foto's van hen zijn te zien in het betreffende Instagram-bericht.




NieuwsFilm

meest populair