Will Smith en Michael Bay herenigen zich voor Netflix-actiefilm 'Fast and Loose'

Will Smith en Michael Bay herenigen zich voor Netflix-actiefilm 'Fast and Loose'

Bay werkte eerder met Smith samen aan de eerste twee 'Bad Boys'-films in 1995 en 2003.

Bijna dertig jaar na de release van actiekomedie Bad Boys hebben Will Smith en Michael Bay hun zinnen gezet op een reünie met een Netflix-actiefilm.

De filmmaker zal naar verluidt in gesprek zijn om de film Fast and Loose, die al een aantal jaar in ontwikkeling is, te regisseren met Smith als hoofdrolspeler.

Een dubbelleven
Volgens Deadline volgt Fast and Loose een man die wakker wordt in Tijuana zonder herinneringen.Terwijl hij zijn verleden reconstrueert, komt hij erachter dat hij twee levens heeft geleid: als undercover CIA-agent en als crimineel.

Het script is geschreven door Jon Hoeber, Erich Hoeber, Chris Bremner en Eric Pearson. Producenten zijn onder andere Smith, Kelly McCormick en David Leitch en uitvoerende producenten zijn Robert Simonds, Noah Fogelson en Barry Waldman.

De beruchte klap
In maart 2022 verliet regisseur David Leitch het project, nadat Smith, Chris Rock de virale klap bij de Oscars 2022 gaf. Leitch ging vervolgens werken aan The Fall Guy voor Universal.



Dit incident zette de Netflix-film op een laag pitje totdat Bad Boys: Ride or Die in juni uitkwam en meer dan 404 miljoen dollar opbracht tegen een budget van 100 miljoen dollar en hierbij de terugkeer van Smith aankondigde.

NieuwsFilm

meest populair