De beste film van Kate Beckinsale is 'Love & Friendship', en haar slechtste heet...

De beste film van Kate Beckinsale is 'Love & Friendship', en haar slechtste heet...

De 'Underworld'-actrice is deze week te zien in de nieuwe actiefilm 'Canary Black'.

De bloedmooie Kate Beckinsale kennen we natuurlijk voornamelijk als Selene van de Underworld-films, maar ze heeft natuurlijk in veel meer films gespeeld. In aanloop naar Beckinsales nieuwe film Canary Black blikken we terug op haar carrière.

We kijken naar Beckinsales best en slechtst beoordeelde films. Dit wordt gebaseerd op de critici-score op Rotten Tomatoes.

Love & Friendship
Je zou denken dat Martin Scorseses The Aviator de best beoordeelde film van Kate Beckinsale is, maar dat klopt toch niet. Met een critici-score van 96% is de Jane Austen-verfilming Love & Friendship de best beoordeelde film van de actrice.

De film speelt zich af in 1790 en gaat over Lady Susan. Zij is onlangs weduwe geworden en doet dappere en berekenende pogingen om voor haar dochter en zichzelf een rijke echtgenoot te vinden.

The Disappointments Room
Beckinsales laagst scorende film heeft de toepasselijke titel The Disappointments Room. In deze horrorthriller uit 2016 speelt Beckinsale een architect genaamd Dana. Ze verhuist met haar gezin naar het platteland. Ze zoeken naar een nieuwe start na een tragedie.


Dana hoort geluiden op zolder en vindt een verborgen afgesloten kamer. Al snel vindt ze de sleutels en wordt ze achtervolgd door de boze geest van een oude man. De film scoort een dramatische 0% op Rotten Tomatoes en is daarmee de slechtst beoordeelde film van de actrice.

Canary Black
Deze week komt de nieuwe actiefilm Canary Black uit in de bioscoop. Het verhaal gaat over Avery Graves (Beckinsale), een CIA-agent die door terroristen wordt gechanteerd om haar eigen land te verraden om haar ontvoerde echtgenoot te redden.


Canary Black bevat ook een van de laatste filmrollen van Ray Stevenson. De topacteur trok vorig jaar veel bekijks met zijn rol in de Star Wars-serie Ahsoka, maar heeft dit niet meer mee kunnen maken wegens zijn tragische overlijden in mei van dat jaar.

NieuwsFilm

meest populair