Deze topregisseur is wel onder de indruk van 'Joker: Folie à Deux'

Deze topregisseur is wel onder de indruk van 'Joker: Folie à Deux'

Zowel de nieuwe 'Joker' als 'Megalopolis' krijgen het zwaar te verduren aan de bioscoopkassa's.

Joker: Folie à Deux is nu uit in de bioscoop, en de meningen zijn negatief. Zowel de critici als het publiek kraken de film helemaal af. Toch heeft de film ook zijn verdedigers.

En één daarvan is zelfs een legendarische regisseur. Niemand minder dan Francis Ford Coppola, de regisseur van The Godfather, Apocalypse Now en nu ook Megalopolis, is onder de indruk van de nieuwe film.

Lof
Dat laat hij weten op Instagram (zie hieronder). "De films van Todd Phillips verbazen me altijd en ik geniet er met volle teugen van," zo schrijft Coppola. "Sinds het geweldige The Hangover is hij het publiek altijd een stap voor en doet hij nooit wat ze verwachten."

Hij gaat verder: "Gefeliciteerd met Joker: Folie à Deux! Ik ben ook vereerd dat de [cinematograaf] van de film, Lawrence Sher, zei dat de film visueel geïnspireerd is door One From the Heart." Die laatste is een film van Coppola uit 1981.

Lage opbrengst
De lof van Coppola is een blijk van solidariteit, zeker omdat zowel Joker: Folie à Deux als Megalopolis het zwaar te verduren krijgen aan de bioscoopkassa's. Het lijkt erop dat beide films een flop worden.




NieuwsFilm

meest populair