Julia Fox is al bijna 3 jaar celibatair: "Ik was klaar met mijn best doen voor mannen"

Julia Fox is al bijna 3 jaar celibatair: "Ik was klaar met mijn best doen voor mannen"

Julia Fox leeft celibatair vanwege teleurstelling in mannen en focust op haar zoontje.

Julia Fox is klaar met dure handtassen, mooie auto's en leuke mannen. Ze gaat al bijna 3 jaar celibatair door het leven.

Hier in de podcast Nice Talk van Marie Claire vertelde ze naar aanleiding van haar memoires Down the Drain hoe dat kwam. De actrice uit Presence, Uncut Gems en No Sudden Move zei: "Het is het gevolg van wat mannen keer op keer doen."

Vrouwen zijn het zat
De 34-jarige ster en alleenstaande moeder vervolgde met: "Vrouwen zijn moe. Ze willen dat meer mensen begrijpen dat het niet meer met mannen te doen een geweldig besluit is. Het is jammer dat het zo ver is gekomen."

Ook zei ze: "Ik was klaar met mannen nadat ik mijn best deed met daten. Daarna werd Roe vs Wade teruggedraaid en werd het onthouden van mijn daad een rebelse daad. Waarom zou ik naar bed gaan met iemand die niet voor me opkomt?"

Eerst vertrouwen opbouwen
Julia Fox vertelde: "Die mannen zijn niet boos. Zij hadden niets te maken met die anti-abortuswet, maar ze zeggen er helemaal niets over. En dat vind ik f**k. Ik zou later wel in een relatie willen zijn, maar dan moet er iets vertrouwen opgebouwd worden. Dat is er nu niet."



Julia Fox zegt zich nu te richten op de opvoeding van haar 3-jarig zoontje. Zij staat niet alleen en is een van de vele sterren die er voor uit komt liever celibatair door het leven te gaan. Ze vertelde meer in de YouTube-video van What Happens Live with Andy Cohen

NieuwsFilm

meest populair