Zoek de verschillen: Moïse Trustfull lijkt steeds meer op haar bekende moeder

Zoek de verschillen: Moïse Trustfull lijkt steeds meer op haar bekende moeder

De Nederlandse celeb en parttime actrice Moïse Trustfull is de dochter van Quinty Trustfull.

Ze is nog niet zo'n enorm grote naam, maar in de afgelopen jaren heeft ze flink wat volgers op Instagram verzameld. Hoe ze dat doet? Ze plaatst heel wat opvallende foto's van zichzelf. Ze heeft de looks van haar bekende vader en moeder.

De namen van de ouders van de 29-jarige Moïse komen je misschien bekend voor. Papa heet Orlando Trustfull en voetbalde ooit twee wedstrijden voor het Nederlands elftal. Mama heet Quinty Trustfull en is bekend van allerlei tv-programma's.

Dezelfde looks
Op haar socials deelt Moïse nu de felicitaties aan haar moeder die gisteren haar 53e verjaardag vierde. "Happy bday liefste Moema. LOVE LOVE LOVE YOU," schreef Moïse bij een foto waarop ze te zien is met haar moeder.

Hoewel Moïse donkerder haar heeft en er een verschil van 25 jaar tussen hen is, lijken ze toch erg op elkaar! "Gefeliciteerd met je mooie lieve mama!" is de reactie van mede-BNer Nicolette van Dam.

Expeditie Cupido
Dit jaar zagen we Moïse nog in de Nederlandse bioscoopfilm Expeditie Cupido van regisseur Erwin van den Eshof en met namen als Victor Löw, Ilse Warringa en Robbert Bleij. Hieronder de foto van Moïse en Quinty.



NieuwsFilm

meest populair