Nostalgische fantasyfilm van $201 miljoen verovert Netflix nu helemaal

Nostalgische fantasyfilm van $201 miljoen verovert Netflix nu helemaal

De nieuwste film in de Ghostbusters-reeks is nu op Netflix te kijken: Frozen Empire.

Soms weten bepaalde filmreeksen weer helemaal op te leven en soms is die opleving van korte duur. Het laatste lijkt te gaan gebeuren voor de nieuwste Ghostbusters-reboot. Na het redelijke Ghostbusters: Afterlife wist Ghostbusters: Frozen Empire niet helemaal te overtuigen. De film staat nu wel hoog in de Netflix Top 10.

Frozen Empire verscheen eerder dit jaar en werd geregisseerd door Gil Kenan (Poltergeist, City of Ember). Netflix omschrijft de film met woorden als "Nostalgisch, Fantasierijk" en "Bovennatuurlijke scifi" en in de hoofdrollen zie je acteurs als Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Celeste O'Connor en de bekende gezichten op de originele films uit de jaren 80.

Wisselende ontvangst
De ontvangst is erg wisselend. De Tomatometer staat op een matige 42 procent, terwijl de Popcornmeter op een prima 83 procent staat. Bij de voorganger was ook al een flink verschil tussen de critici en het publiek te zien. Financieel had het beter gekund: $202 miljoen bij een productiebudget van $100 miljoen.

"Ghostbusters: Frozen Empire heeft veel nostalgie voor oude fans, maar ook leuke actie voor meerdere generaties waar het jongere publiek van kan genieten," luidt 'Audience Says' op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Moet je Ghostbusters: Frozen Empire nog kijken? Je vindt de film nu hier op Netflix. Helaas staat Afterlife niet op de streamingsdienst.


De synopsis: De Ghostbusters moeten de handen ineen slaan om een ijstijd te voorkomen en de wereld te beschermen tegen een geestenleger.

NieuwsFilm

meest populair