Prachtige fantasyfilm uit 2016 op Netflix laat kijkers flink opschrikken

Prachtige fantasyfilm uit 2016 op Netflix laat kijkers flink opschrikken

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children van Tim Burton is hot op Netflix.

Filmmaker Tim Burton is terug van weggeweest. De regisseur van Wednesday heeft een bioscoophit te pakken met Beetlejuice Beetlejuice. Nu maakt een voor velen waarschijnlijk redelijk onbekende fantasyfilm furore op Netflix. De film Miss Peregrine's Home for Peculiar Children staat op drie in de Netflix Top 10.

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children was een redelijk succes in 2016 door bijna $300 miljoen op te halen. Netflix omschrijft de film met woorden als "Fantasierijk, Duister" en "Scifi-mystery". De hoofdrollen worden vertolkt door Eva Green, Asa Butterfield en Samuel L. Jackson.

Degelijk ontvangen
De ontvangst van de fantasyfilm was degelijk met een Tomatometerscore van na 259 stemmen. Het cijfer op IMDb staat op een mooie 6,7 na 193 duizend stemmen.

"Miss Peregrine's Home for Peculiar Children sluit goed aan bij de unieke stijl van Tim Burton, al is het meer een visuele ervaring dan een sterke narratieve vertelling," is de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Miss Peregrine's Home for Peculiar Children graag zien? De boekverfilming is [url=https://www.netflix.com/title/80079257]nu hier te zien op Netflix.


De synopsis: Een tiener vindt oude foto's van zijn grootvader en ontrafelt het mysterie van een afgelegen weeshuis dat een toevluchtsoord is voor kinderen met bijzondere gaven.

NieuwsFilm

meest populair