Scifi-film gebaseerd op bekend Stephen King-boek komt naar de bioscoop!

Scifi-film gebaseerd op bekend Stephen King-boek komt naar de bioscoop!

De film met Glen Powell in de hoofdrol heeft eindelijk een releasedatum gekregen.

Een tijdje terug werd bekend dat niemand minder dan Edgar Wright een remake gaat maken van The Running Man. De nieuwe film zou volgende maand beginnen met filmen, maar had tot nu toe nog geen releasedatum.

Paramount Picture heeft nu aangekondigd dat The Running Man op 21 november 2025 in de bioscoopzalen zal verschijnen. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Glen Powell (Twisters, Anyone But You).

Het boek
De originele The Running Man uit 1987 werd geregisseerd door Paul Michael Glaser met niemand minder dan Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De film was losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King.

Wright heeft al beloofd dat de nieuwe film meer op het boek zal lijken. "Ik vind de film leuk, maar ik vind het boek leuker," zei hij in december in de Happy Sad Confused podcast. "Dat boek schreeuwt erom om bewerkt te worden."

Glen Powell
Powell heeft intussen een topjaar achter de rug. Anyone But You verdiende begin dit jaar flink aan de bioscoopkassa's en rampenfilm Twisters was zelfs een ware zomerhit.



NieuwsFilm

meest populair