Robert Englund keert terug als Freddy Kreuger, maar hij heeft wel één voorwaarde

Robert Englund keert terug als Freddy Kreuger, maar hij heeft wel één voorwaarde

En die voorwaarde heeft alles te maken met de leeftijd van de acteur.

Omdat het veertigjarig jubileum van de bloeddoordrenkte originele horrorfilm nadert in november, beginnen fans zich af te vragen of ze Robert Englund ooit nog terug gaan zien als Freddy Krueger.

Om achter dit antwoord te komen vroeg Bloody Disgusting aan de 77-jarige acteur of hij nogmaals de rol zou spelen. Waarop Englund antwoordde dat hij dit zou doen, maar dat hij wel één voorwaarde heeft.

Oude hond
"Er zit geen Freddy meer in mij. Ik zou misschien een echt high-end animatieversie kunnen inspreken. Dat zou leuk zijn om te doen," zei Englund.

"Ik weet dat ik de vechtscènes nu niet meer kan doen," legde de acteur uit. "Ik kan gewoon niet mijn nek breken. Ik ben een oude hond! Geef me een kans."

De enige echte
We mochten Englund tot nu toe in meerdere films aanschouwen in zijn iconische gestreepte trui en in 2010 nam Jackie Earle Haley de vlijmscherpe protheses van de demoon over voor de reboot van A Nightmare on Elm Street.



Hoewel we Englund misschien nooit meer gaan zien zoals tevoren, zullen de fans van de franchise, Englund wel altijd blijven zien als de enige echte Freddy Krueger en de acteur is zich hier goed van bewust.

Al die jaren
Terugkijkend op zijn carrière vertelde de acteur aan Collider dat hij "nooit had gedacht" dat de franchise al die jaren populair zou blijven en "dat we al die jaren door zouden gaan."

NieuwsFilm

meest populair