Voormalig Bond-girl Olga Kurylenko zet opzienbarende "illegale foto" van zichzelf online

Voormalig Bond-girl Olga Kurylenko zet opzienbarende "illegale foto" van zichzelf online

Olga Kurylenko was al op jonge leeftijd model en plaatst nu een mooie, maar ook opzienbarende foto op Instagram.

Als je van James Bond houdt, dan ken je Bond-girl Camille nog wel uit de film Quantum of Solace. Het personage werd gespeeld door de prachtige actrice Olga Kurylenko. Op vroege leeftijd werd ze ontdekt en volgde daarna een mooie carrière in Hollywood..

Olga Kurylenko werd geboren in 1979 in Oekraïne, op vijftienjarige leeftijd ontdekt door een modellenscout. Op haar zestiende verhuisde ze naar Parijs om fulltime model te worden. Ze stond al snel op de cover van bladen als Vogue, Elle, Madame Figaro en Marie Claire.

Verhullend
Dat ze een model is of is geweest, dat kan iedereen zien. Olga deelt nog regelmatig foto's van zichzelf, zowel van vroeger als nu, op haar Instagram. Haar nieuwste foto is opzienbarend, aangezien ze op de foto 17 jaar is. "17 jaar, is het nu al legaal om dit op Instagram te plaatsen?" schrijft iemand als een reactie.

"Throwback naar deze geweldige fotoshoot met Patrice van Malder op de Bahama's toen ik 17 jaar oud was," schrijft de actrice bij een zwart-wit foto waarop ze in een badkamer weinig verhullend voor de spiegel staat.

Olga in 2024
De actrice is tegenwoordig nog steeds actief. Vorig jaar was ze nog te zien in Extraction 2 van Netflix en volgend jaar speelt ze opnieuw het Marvel-personage Antonia Dreykov alias Taskmaster in de film Thunderbolts*.

Wil je de foto van Olga graag zien? Je vindt deze nu hier op Instagram.

Lees ook
Foto van Al Pacino (84): de wereldster is bijna onherkenbaar door zijn ouderdom
Al Pacino, 84, geniet nog steeds van het leven dankzij zijn jonge vriendin Noor Alfallah.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair