Dochter van Bruce Willis deelt hartverwarmende foto's met de Hollywoodster

Dochter van Bruce Willis deelt hartverwarmende foto's met de Hollywoodster

Bruce Willis' dochters delen momenten op social media nu zijn dementie stabiel lijkt.

Toen Bruce Willis een ernstige vorm van dementie ontwikkelde, besloot zijn familie hem af te schermen van de wereld. Nu zijn ziekte stabiel lijkt, plaatsen zijn dochters en vrouw af en toe foto's en filmpjes op hun social media.

In een recent Instagram-bericht deelt zijn dochter Tallulah Willis een paar foto's met hem thuis. Bruce drukt op de ene een kus op haar hoofd. Op een andere foto zitten zij aan tafel. Op de laatste foto nemen ze een scrapboek met fotoshoots voor magazines door.

Gelukkige mensen
Vrienden en fans reageren blij verrast. Zo schrijft Helena Christensen dat papa er zo gelukkig uitziet. Selma Blair vindt dat de liefde ervan afstraalt, terwijl Meadow Walker de liefde tussen vader en dochter zo puur vindt.

Tallulah Willis zegt bij het hartverwarmend bericht: "Ik hou zoveel van deze kerel. Gevoelens ervaren is moeilijk, maar ik voel het liever dan het te laten."

Verplicht pensioen
Bruce Willis moest door zijn afasie met verplicht pensioen. Recenter werk van de nu 69-jarige ster zijn de films Detective Knight Independent, Assassin en Corrective Measures.




NieuwsFilm

meest populair