Trailer voor Koreaans actiespektakel 'Uprising' blaast je van je beeldscherm

Trailer voor Koreaans actiespektakel 'Uprising' blaast je van je beeldscherm

Netflix lanceert indrukwekkende trailer voor 'Uprising', een epische film over oorlog en loyaliteit.

Netflix heeft een geweldige trailer uitgebracht voor het epische actiespektakel Uprising. Het epos draait rondom thema's als vriendschap, loyaliteit tegen de achtergrond van klassenverschillen en een brute oorlog.

Uprising vindt plaats in de late 16e eeuw in Joseon waar Jong-Ryeo, zoon van machtige familie, met zijn vriend en dienaar Cheon-Young opgroeit. De boel escaleert volledig uit de hand met het uitbreken van de oorlog, en de volwassenen tegenover elkaar komen te staan.

Brute strijd
Cheon-Young (Gang Dong-won) sluit zich namelijk aan bij de militie en krijgt de gevreesde bijnaam 'de blauwgeklede God', vanwege zijn zwaardvechtkunst. Terwijl Jong-Ryeo (Park Jeong-min) een hooggeplaatste militaire officier is, die woedend is op Cheon-Yeong.

De film beleefde op 2 oktober zijn wereldpremière op het 29e Busan International Film Festival. De actiethriller van Koreaanse makelij zal de bioscopen overslaan en direct op 11 oktober op Netflix verschijnen.

Sterke crew
De film is geregisseerd door Kim Sang-Man, bekend van Midnight FM en The Tenor en heeft een Koreaanse sterrencast verzameld. Het scenario is mede geschreven door niemand minder dan Park Chan-Wook, die eerder Oldboy en The Handmaiden regisseerde.



NieuwsFilm

meest populair