Netflix is direct prooi voor grote actieflop uit begin 2024

Netflix is direct prooi voor grote actieflop uit begin 2024

De film The Bricklayer verovert de eerste plaats in de Netflix Top 10.

Acteur Aaron Eckhart is onder meer bekend van zijn rol als Harvey Dent / Two-Face in The Dark Knight uit 2008. Sindsdien bemachtigde de Amerikaan rollen in flink wat actiefilms. Dit jaar verscheen The Bricklayer in de bioscopen en nu staat de film bovenaan de Netflix Top 10.

The Bricklayer is geregisseerd door Renny Harlin, bekend van onder meer Die Hard 2 en de nieuwe The Strangers-trilogie. Netflix omschrijft de actiethriller met woorden als "Undercoveragent" en "Gebaseerd op een boek". Andere rollen worden gespeeld door Nina Dobrev, Tim Blake Nelson en Ilfenesh Hadera.

Magere ontvangst
Met een Tomatometerscore van 48 procent staat de film er niet goed op bij de recensenten. Nog bedenkelijker is de score bij het publiek, aangezien de Popcornmeter niet verder komt dan 25 procent.

"Dit is een levendig, met kogels doorzeefd avontuur dat misschien niet lang zal bijblijven, maar dat niemand zich gedurende de 110 minuten zal vervelen, schreef Dennis Harvey van Variety.

Nu op Netflix
Wil je The Bricklayer graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: De CIA wordt erin geluisd voor de moord op buitenlandse verslaggevers. Een prikkelbare ex-agent moet helpen de naam van de CIA te zuiveren en een geheime vijand te verslaan.

NieuwsFilm

meest populair