'Rugrats'-fans verbijsterd over live action plannen: "Laat onze jeugd intact"

'Rugrats'-fans verbijsterd over live action plannen: "Laat onze jeugd intact"

De fans van de serie vinden het overbodig en zien het liever niet gebeuren.

De laatste jaren zien we vaker live-action remakes voorbij komen. Disney is hier al een tijdje mee bezig, maar nu komt Paramount wel met een live-action of CGI-versie van Rugrats. De vraag is hoe dit gaat uitpakken...

Op sociale media zeggen de nodige mensen dat dit onmogelijk goed kan uitpakken. Zo reageren voornamelijk millennials met onvrede. Zij vrezen dat een van hun favoriete jeugdseries nu verpest gaat worden.

Geschiedenis
Rugrats was een populaire animatieserie op Nickelodeon. Deze debuteerde in 1991 en werd al snel een grote hit. De serie draait om een groep baby's, die in dezelfde buurt wonen en avonturen met elkaar meemaken.

Deze baby's communiceren in een babytaal, die voor het publiek werd vertaald. Nickelodeon maakte maar liefst bijna 200 afleveringen. Het was dan ook jarenlang de langslopende serie, totdat Spongebob SquarePants die eerste positie overnam.

Meer
Rugrats stopte in 2004, maar werd opnieuw leven in geblazen in 2021. Ook verschenen er films, spin-offs, videogames en strips. De live-action remake is een nieuw hoofdstuk voor de Rugrats. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair