Deze 3 gloednieuwe series domineren Netflix compleet

Deze 3 gloednieuwe series domineren Netflix compleet

Controversiële true crime, stugge misdaad en fascinerend Vikingdrama op Netflix.

Netflix staat met dank aan deze 3 nieuwe series in vuur en vlam. De recensenten van SerieTotaal laten je weten waarom je ze echt niet mag missen.

Mr. McMahon | Netflix
WWE bereikte recordbrekende hoogtepunten en verpletterende dieptepunten onder leiding van Vince McMahon. Deze docuserie gaat over het controversiële leiderschap van de mogul. Chris Craps bekeek het portret van de controversiële worsteltycoon en gaf vier sterren.

In zijn recensie schrijft Craps onder andere: "Wat dus begint als het klassiek portret van een zeer schimmige entrepreneur evolueert in zes afleveringen naar een doorlichting van een bevolkingsgroep in de VS, die zeer waarschijnlijk Republikeins stemt."

Lees de rest van de recensie.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story | Netflix
Dit meeslepende, waargebeurde misdaadverhaal gaat in op het leven van de broers Menendez, die zijn veroordeeld voor de brute moord op hun ouders in Beverly Hills in 1989. De serie kreeg van Marta Kuijken drie sterren.

Kuijken vond de miniserie vooral erg stug: "Met Monsters breekt Murphy weliswaar met zijn gewoonte om slechteriken oneindig te nuanceren, maar ditmaal is hij wel erg stug in zijn standpunt en ontbreekt juist enige nuancering."

Lees de rest van de recensie.

Twilight of the Gods | Netflix
Zack Snyder toont zijn eigenzinnige, bloedige visie op de Noorse mythologie in deze animatieserie voor volwassenen over een krijger die haar gram komt halen bij de goden. Recensent Peter Koelewijn gaf drie sterren aan de animatieserie die gewicht lijkt te missen.

Koelewijn schrijft in zijn recensie: "..alsnog fascinerend, behalve wanneer je al bekend bent met deze onderdelen van noordse mythologie. Dan kun je misschien beter een ander Vikingdrama proberen."

Lees de rest van de recensie.

Meer recensies over de series op Netflix? Deze vind je allemaal op deze pagina op SerieTotaal.

NieuwsFilm

meest populair