Epische serie keert terug, heftige serie van Stephen King en $170 miljoen boete voor Netflix?

Epische serie keert terug, heftige serie van Stephen King en $170 miljoen boete voor Netflix?

The Legend of Vox Machina, Baby Reindeer en Chapelwaite. Dit is het nieuws op SerieTotaal.

Een vermakelijke Stephen King-serie om te kijken nu op HBO Max de film Salem's Lot verschijnt, een nieuw seizoen voor The Legend of Vox Machina en een dikke financiële miljoenenstrop voor Netflix? Dat, en meer, domineerde het nieuws de laatste dagen op SerieTotaal.

Netflix krijgt mogelijk straf van $170 miljoen: hitserie wordt mogelijk dikke blunder
Afgelopen lente scoorde Netflix een superhit met Baby Reindeer. De miniserie over een man en zijn vrouwelijke stalker werd massaal gestreamd en ook de critici zongen een lofzang over de productie.

In de weken nadat de serie Netflix veroverde kreeg het succes al snel een duister randje. De Schotse Fiona Muir-Harvey claimde namelijk dat zij de inspiratie was voor de vrouwelijke stalker. Er volgde een dikke claim.

Deze heftige serie van Stephen King is vergeten maar meer dan de moeite waard
Stephen Kings wereldberoemde boek 'Bezeten Stad' (Salem's Lot) is opnieuw verfilmd in opdracht van HBO. Slechts weinigen weten dat dit vampierverhaal ook een voorloper heeft. Dit is het korte verhaal 'Jerusalem's Lot' in de verhalenbundel 'Satanskinderen' (Night Shift).

In dit verhaal worden de gebeurtenissen in hetzelfde stadje in het jaar 1850 verteld. Aangezien Salem's Lot vanaf oktober te zien zal zijn, kan het zeker geen kwaad om dit prequelverhaal te bekijken in de serie Chapelwaite.

Epische en geliefde serie keert terug met een magisch en fantasierijk derde seizoen
Het derde seizoen van The Legend of Vox Machina belooft weer een episch avontuur vol magie, gevechten en onverwachte wendingen te worden. Wat kunnen fans verwachten van deze geliefde animatieserie?

Wie zitten er achter de creatie van dit verhaal, en voor wie is het bedoeld? Wij beantwoorden de vijf belangrijkste vragen voordat je begint aan seizoen 3.

Ben je dol op series? Op SerieTotaal houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws en bieden we je flink wat kijktips op de verschillende streamingdiensten.

NieuwsFilm

meest populair