Tobin Bell bevestigt rol in 'Saw XI': "John Kramer is nog niet klaar"

Tobin Bell bevestigt rol in 'Saw XI': "John Kramer is nog niet klaar"

Naast dat Bells terugkeert, zullen 'Saw X'-regisseur Kevin Greutert en scenarist Marcus Dunstan, die vijf 'Saw'-films heeft meegeschreven ook een terugkeer maken naar de franchise.

De Jigsaw-moordenaar is nog lang niet klaar met het spelen van een spelletje met zijn slachtoffers en Tobin Bell heeft bevestigd dat hij ook nog niet klaar is met het spelen van de iconische antiheld van de horrorfranchise.

De acteur vertelde in een interview met The Los Angeles Times dat hij samen met Saw X-regisseur Kevin Greutert werkt aan het aankomende vervolg Saw XI, dat in 2025 in de bioscoop zal verschijnen.

Een lesje leren
Ook vertelde hij tijdens dit interview over de terugkeer van zijn personage John Kramer: "Ik ben erg enthousiast om hem verder te ontwikkelen," zei de acteur. "John Kramer is nog niet klaar. Er valt nog veel te leren."

Bells speelde tot nu toe in negen van de tien Saw-films, waarvan zijn laatste verschijning was in Saw X uit 2023. In Saw X nam Kramer wraak op artsen die hem opgelicht hebben tijdens de eerdere films.

Oplichters
Tussen de gebeurtenissen van Saw en Saw II reist Kramer namelijk naar Mexico voor een experimentele operatie die zijn terminale kanker zou kunnen genezen, maar de operatie blijkt oplichterij te zijn. Lees hier meer.



Plotdetails van Saw XI blijven voor nu nog geheim. Wat wel bekend gemaakt is, is dat de releasedatum door Lionsgate van 27 september 2024 naar volgend jaar september is geplaatst.

NieuwsFilm

meest populair