Eindelijk: Netflix-blockbuster 'The Electric State' van de Russo broers met topcast komt eraan

Eindelijk: Netflix-blockbuster 'The Electric State' van de Russo broers met topcast komt eraan

De eerste foto's laten hoofdrolspelers als Millie Bobby Brown en Chris Pratt zien.

Het is alweer een hele tijd geleden dat we iets hebben gehoord over de Netflix-blockbuster The Electric State. De streaminggigant kondigde deze film al jaren terug aan, maar nu is er eindelijk weer eens wat goed nieuws.

The Electric State is de nieuwste film van Joe en Anthony Russo. Dit regisseursduo wist al eerder hoge ogen te gooien met het Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame. Zij wisten een gigantische sterrencast te strikken voor hun blockbuster.

Team
Zo zijn de hoofdrollen weggelegd voor Millie Bobby Brown (Stranger Things) en Chris Pratt (Guardians of the Galaxy), maar ook de rest van de cast mag er zijn. Zo worden andere belangrijke rollen ingevuld door o.a. Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Brian Cox, Giancarlo Esposito, Anthony Mackie en Billy Bob Thornton.

Het verhaal van The Electric State speelt zich af in een retro-futuristisch verleden, waarin het weeskind Michelle (Brown) door het Westen van de Verenigde Staten trekt met een mysterieuze robot (Mackie) en een excentrieke zwerver (Pratt). Samen gaan ze op zoek naar Michelle's broertje.

Vertraging
De film liep ook behoorlijk wat vertraging op toen in 2022 op tragische wijze een bemanningslid om het leven kwam. Nu, twee jaar later, hebben de Russo-broers weer eens goed nieuws.



The Electric State is namelijk goed gevorderd en zal volgend jaar op Netflix te zien zijn. De eerste foto's van de film zijn hierboven te bewonderen. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair