Moet je blijven zitten na 'Joker: Folie À Deux' voor een bonusscène?

Moet je blijven zitten na 'Joker: Folie À Deux' voor een bonusscène?

De blockbuster is vanaf vandaag bijna overal ter wereld te zien.

Vanaf vandaag draait het Joker-vervolg, genaamd Joker: Folie à Deux, dan eindelijk in de Nederlandse bioscopen. Blockbusters als deze doen alsmaar vaker aan bonusscènes: is dat hier ook het geval?

Voor het vervolg keerden regisseur Todd Phillips en hoofdrolspeler Joaquin Phoenix weer terug, al worden zij deze keer wel bijgestaan door Lady Gaga, die in de huid kruipt van het iconische personage Harley Quinn.

Ontvangst
Helaas wordt de film voorlopig nog niet al te best onthaald. Op IMDb scoort de film vooralsnog een 6; op Rotten Tomatoes behaalt hij een score van 59% en is daarmee net Rotten. Het cijfer van 'de gewone bioscoopgangers' is wel nog niet bekend.

Als je de film zelf een kans wilt geven, is het handig om te weten of je tijdens de aftiteling moet blijven zitten voor extra beelden. Folie à Deux heeft echter geen enkele mid of post-credit scène, dus dit is niet per se nodig.

Verhaal
Centraal staat wederom Arthur Fleck (Phoenix), beter bekend als Joker. Hij is in het Arkham Asylum beland, waar hij de psychiater Harley Quinn krijgt toegewezen. Er ontstaat een verknipte relatie tussen de twee, die aanzienlijke gevolgen zal hebben.



NieuwsFilm

meest populair