Emma Watson laat weten waarom ze al jaren weigert terug te keren in Hollywood

Emma Watson laat weten waarom ze al jaren weigert terug te keren in Hollywood

De actrice was toe aan iets nieuws en voelt dat ze nu meer kan bereiken en betekenen.

Het is alweer een lange tijd geleden dat we Emma Watson in een film zagen. De geliefde actrice besloot Hollywood (voorlopig) achter zich te laten, maar wat is hier eigenlijk de reden voor? Hier laat zij zich nu zelf over uit.

Watson werd op jonge leeftijd al wereldberoemd dankzij de Harry Potter-franchise. Vervolgens wist zij wederom hoge ogen te gooien in blockbusters als Beauty and the Beast en Little Women. Laatstgenoemde verscheen echter in 2019 en was haar laatste film.

Iets anders
In de afgelopen jaren is Watson zich voornamelijk gaan bezighouden met politiek activisme. Zo is ze maatschappelijk betrokken als 'goodwill ambassador' bij de Verenigde Naties en zet ze zich in voor vrouwenrechten. Zij vindt dat nu belangrijker.

Zo zei Watson al eerder: "Ik ga nu voor een rol waarmee ik meer mensen kan helpen. Ik kan zo proberen een stem te geven aan de vrouwen die er geen hebben. Acteren is mooi, maar het kan ook lastig zijn".

Vergelijking
Watson vervolgt: "Je hebt er eigenlijk niet veel controle over. Je probeert iets te verkopen waar je niet veel over te zeggen hebt. Dat vond ik wel lastig, om het gezicht te zijn van een film, deze te promoten maar verder heb je er geen invloed over".



De afgelopen zes jaar heeft Watson zeker niet stilgezeten. Zo bracht ze haar eigen gin-merk uit, genaamd Renais, en is ze ook aan het studeren op de Oxford University. Bovendien maakte ze een reclame voor de Prada parfum Paradoxe.

NieuwsFilm

meest populair