Emma Watson laat na jaren weer eens van zich horen met emotionele boodschap

Emma Watson laat na jaren weer eens van zich horen met emotionele boodschap

Emma Watson eerde Maggie Smith ondanks haar teruggetrokken leven na de Harry Potter-films.

Emma Watson wilde niet meer in de volle aandacht staan, omdat de Harry Potter-reeks zo'n bekendheid meebracht. Voor het overlijden van de dierbare Maggie Smith maakte zij echter een uitzondering.

Maggie Smith werkte mee aan alle films van Harry Potter en speelde het personage Professor McGonagall. Door haar hoofdpersonage Hermione werkte Emma Watson dus steeds samen met de geliefde ster. Onlangs overleed Maggie op 89-jarige leeftijd.

Wist haar waarde niet
Op haar Instagram Stories schreef Emma dat zij de iconische ster eerst niet goed op waarde schatte: "Toen ik jonger was, wist ik niets over de legende die Maggie was - de vrouw met wie ik zo fortuinlijk de ruimte mocht delen."

Ze vervolgde met: "Pas als volwassene ging ik waarderen dat ik met zo'n pure definitie van grootheid het scherm mocht delen. Ze was echt, eerlijk, grappig en zo respectvol - ook naar haar eigen zijn."

Ze hield goed vol
Over haar latere begrip schreef Emma ook: "Maggie, er waren een hoop mannelijke professoren, maar mijn God wat hield u zich staande. Dank voor al uw vriendelijkheid. Ik zal u missen." Popfacts wist de IG-story van Emma nog te bewaren.




NieuwsFilm

meest populair