Johnny Depp keert uit het niets terug als Captain Jack Sparrow

Johnny Depp keert uit het niets terug als Captain Jack Sparrow

Johnny Depp verraste ziekenhuispatiënten als Jack Sparrow tijdens het San Sebastian filmfestival.

Johnny Depp verraste opnieuw met zijn alter ego Captain Jack Sparrow. Het voorval was helaas niet voor een nieuwe Pirates of the Caribbean-film.

De acteur was vorige week bij het filmfestival in San Sebastian voor het promoten van de film Modi die hij regisseerde en produceerde. Hij besloot in kostuum een ziekenhuis te bezoeken en patiënten en personeel te verrassen met zijn komst.

Dankbaar werk
Dat deed hij vroeger wel meer, want hij vond zijn bezoekjes dankbaar werk. Elke keer weer liet hij blije mensen achter die hun moeilijke situatie even vergaten. Maar sinds zijn breuk met Walt Disney heeft hij Jack Sparrow gelaten voor wat het was - tot vorige week.

Uit het niets keerde het personage terug. Het ziekenhuis Donostia plaatste een paar foto's van zijn bezoek op een eigen Twitter-account. Bij het bericht staat: "De gemeente en het personeel is Johnny Depp oneindig dankbaar voor zijn tijd, steun en energie."

Geliefd personage
Johnny oogt ontspannen en blij tussen de patiënten. Het is fijn te zien dat hij Jack nog steeds een warm hart toedraagt. En fans van de maffe piraat weten nu dat Johnny Depp dit kostuum nog steeds heeft.



NieuwsFilm

meest populair