Krankzinnige blockbuster van $400 miljoen weet Netflix helemaal te veroveren

Krankzinnige blockbuster van $400 miljoen weet Netflix helemaal te veroveren

In een klap staat Meg 2: The Trench bovenaan de Netflix Top 10.

In 2018 was de Amerikaans-Chinese actiethriller The Meg een doorslaand succes. Er werd wereldwijd een dikke $531 miljoen opgehaald en het vervolg werd snel aangekondigd. Afgelopen jaar wist ook Meg 2: The Trench flink uit te pakken.

Meg 2: The Trench werd dit keer geregisseerd door Ben Wheatley (High-Rise) en Netflix omschrijft het eindresultaat met woorden als "Spannend, Meeslepend" en "Scifi-film". De hoofdrollen zijn voor Jason Statham, Sophia Cai, Page Kennedy, en Cliff Curtis.

Zwak en goed ontvangen
De critici waren het redelijk eens met elkaar. Meg 2: The Trench staat namelijk op slechts 27 procent op de Tomatometer. Het publiek heeft zich wel prima vermaakt met de film. De Popcornmeter staat op een respectabele 73 procent.

"Als de film eenmaal op gang komt, levert Meg 2: The Trench het meeste van wat kijkers zoeken in een monsterfilm," aldus de samengevatte mening van het publiek op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Heb je zin op Meg 2: The Trench te zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: In de donkerste diepten van de oceaan moeten onderzoekers vechten voor hun leven tegen enorme prehistorische zeedieren en een even roofzuchtige mijnbouwonderneming.

NieuwsFilm

meest populair