Chris Hemsworth over zijn toekomst als Thor: heeft hij zin in een tiende film?

Chris Hemsworth over zijn toekomst als Thor: heeft hij zin in een tiende film?

De acteur is een beetje in dubio, maar keert terug als het gaat om een perfect verhaal.

Binnen het MCU vinden de laatste jaren de nodige veranderingen plaats. De eerste Avengers maken plaats voor nieuwe superhelden die langzaam maar zeker het stokje overnemen. Chris Hemsworth hoort echter nog bij de 'oude garde', maar wil hij nog doorgaan?

Na Avengers: Endgame namen we afscheid van o.a. Chris Evans als Captain America, Scarlett Johansson als Black Widow (al keerde zij wel terug voor een prequel solo-film) en Robert Downey Jr. als Iron (al keert ook hij terug, maar dan nu wel als Doctor Doom).

Thor
Hemsworth had echter nog heel wat meer te doen dan zijn bovengenoemde collega's. Zo dook hij nog op in andere Marvel-blockbusters, zoals Thor: Love and Thunder. Op het einde hiervan wordt hij 'vader' en lijkt hij het superheldenleven min of meer achter zich te laten.

Tijdens een interview liet Hemsworth zich erover uit: "Thor is pas ongeveer 1500 jaar oud. Hij is nog veel te jong om met pensioen te gaan!" Toch is de acteur zich er ook bewust van dat Love and Thunder zijn personage een waardig einde gunt.

Vermoeiend
Zo vervolgt de Australische spierbundel: "Ik speel Thor nu al meer dan 10 jaar, maar misschien was 'Love and Thunder' wel mijn laatste optreden. Ik was me daar ook echt bewust van tijdens de opnames en probeerde elke dag zo veel mogelijk te genieten".


"Hoewel ik het fantastisch vind, wordt het wel ook moeilijker. Het is vermoeiend om je elke keer weer klaar te stomen voor deze rol. Misschien word ik gewoon ook wat ouder, maar het kost me wel meer energie dan voorheen".

Einde
Toch sluit Hemsworth de deur nog niet: "Ik sta er zeker nog voor open, als ik word gevraagd voor een uniek en nieuw verhaal. Ik zou graag iets totaal onverwachts met het personage doen". Mocht de acteur nog terugkeren, dan wordt het wel zijn laatste avontuur.


De acteur eindigt door te zeggen: "Als er nog een 'Thor 5' komt, moet het echt een punt achter het verhaal zetten. Misschien dat Thor zichzelf wel opoffert of om het leven komt. We zullen zien hoe het allemaal gaat lopen".

NieuwsFilm

meest populair