Zendaya is doodsbang: "Ik weet niet zeker of ik het volhoud"

Zendaya is doodsbang: "Ik weet niet zeker of ik het volhoud"

Zendaya heeft moeite met intense beroemdheid en gebruikt mode als haar harnas tegen druk.

Zendaya lijkt alles te hebben: een waanzinnige carrière en een geweldig vriendje. Ze is één van de meest populaire sterren wereldwijd, maar bekende die druk immens te vinden.

Bij een screening voor Dune: Part Two werd de vergelijking met de cult in de film en de fancultuur in het echt besproken. Zendaya zei over het fanatieke volgen van beroemdheden: "Ik denk vaak dat ik daar niet tegen bestand ben. Ik hou van mijn werk. Ik ben daar dankbaar voor."

Dol op werken
Ze vervolgde met: "Ik hou van op de set zijn, ik hou van momenten als deze, maar vat het niet verkeerd op: Ik ben vaak doodsbang voor dat deel.Ik ben altijd verlegen geweest en dat deel van het werk voelt niet natuurlijk aan."

Zendaya vertelde over haar unieke kleding-statements bij evenementen: "Dat is een reden dat mode voor mij zo belangrijk werd. Mode werd een soort harnas voor mij. Daarmee kan ik doen alsof en kan ik wel die aandacht aan."

Liever een mens eerst
Ze besloot met: "Ik zou wel graag willen dat mensen mij in de eerste plaats als mens zien. Ik weet niet zeker of ik de aandacht van fans aankan en het vol kan houden." Hier in het artikel van Deadline staat meer, net als in de YouTube-video van Next Best Picture.



NieuwsFilm

meest populair