'Jurassic Park'-acteur Sam Neill moest eigenlijk al dood zijn: zeldzaam medicijn is zijn redding

'Jurassic Park'-acteur Sam Neill moest eigenlijk al dood zijn: zeldzaam medicijn is zijn redding

Acteur Sam Neill lijdt aan ernstige leukemie, maar wordt gered door een experimenteel medicijn.

Sam Neill maakt niet alleen in films moeilijke tijden door. De acteur uit films als Jurassic Park, Thor en Alcatraz is ernstig ziek.

De ster acteert al vanaf de jaren 80 en is nog steeds een bekend gezicht in films en series. Hij is nu 77 jaar en lijdt aan een ernstige vorm van kanker. Hij heeft leukemie en chemotherapie sloeg bij hem niet voldoende aan.

Zeldzaam medicijn
Hier in de podcast White Wine Question Time onthulde Sam Neill dat hij eigenlijk al dood moest zijn. Maar een experimenteel medicijn blijkt zijn redding.

Hij zei: "Ik ben in remissie en ben hard aan het werk en geniet ontzettend van het leven. Ik ben de artsen en verplegend personeel erg dankbaar. Als dit twintig jaar eerder was gebeurd, was ik nu niet in gesprek met je geweest."

Verschrikkelijke dagen
Sam Neill vervolgde met: "Ik ga nu een keer per maand terug. Dat was voorheen drie keer per maand. Ik heb dan drie of vier verschrikkelijke dagen en kan dan weer terug naar normaal. En ik ben er op voorbereid dat dit misschien niet altijd blijft werken." Meer volgt in de YouTube-video van Access Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair