Victoria Koblenko opent het "koude zwemseizoen" op haar geheel eigen manier

Victoria Koblenko opent het "koude zwemseizoen" op haar geheel eigen manier

Actrice Victoria Koblenko springt in de het kanaal en laat iedereen meekijken.

Dit jaar had Victoria Koblenko nog een rol in de R-rated Hollywoodkomedie Krazy House van Steffen Haars en Flip Van der Kuil. De 43-jarige Victoria timmert weer flink aan de weg. Maar ze is haar volgers op sociale media ook niet vergeten.

Op haar socials heeft ze nu een video gedeeld waarin ze het "koude zwemseizoen" opent. Zwemmen in koud water schijnt goed te zijn voor de bloedsomloop.

Koude zwemseizoen
Volgens meerdere bronnen is het zwemmen in koud water goed voor je hart en je bloedsomloop. Ook is het mentaal gezond en versterkt het je immuunsysteem. Dus Victoria sprong in het koude water afgelopen weekend.

"Het koude zwemseizoen geopend. Happy Sunday!" schrijft Victoria bij een video waarop we haar gezin in het water zien springen. Victoria doet het veilig via een trappetje en dat gaat op zijn Victoria's.

Meer Victoria in films
Op IMDb staan maar liefst vier nieuwe films vermeld, namelijk Dubbel Zes, Bad Boa's, Juf Braaksel en de Geniale Ontsnapping en Righetto. Dit zijn allemaal Nederlandse producties die in de bioscoop verschijnen of op Netflix.

Bekijk nu hier de beelden van Victoria in het koude water.

NieuwsFilm

meest populair