3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Godzilla Minus One (2023)
Regie: Takashi Yamazaki | Cast: Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, e.a. | Kijk direct
In een door oorlog verwoest Japan worstelt voormalig kamikazepiloot Koichi met de nodige trauma's. Hij bleek in de oorlog te zwak om zijn plicht te volbrengen en zoekt naar een kans om zijn eer te herstellen. Deze krijgt hij wanneer zijn land wordt bedreigd door Godzilla, een enorm radioactief monster dat alles en iedereen op zijn pad vernietigt. Koichi verzamelt een groep veteranen om Godzilla uit te schakelen.



Memoirs of a Geisha (2005)
Regie: Rob Marshall | Cast: Ziyi Zhang, Michelle Yeoh, Gong Li, e.a. | Kijk direct
Japan, jaren twintig. De negenjarige Chiyo, de dochter van een arme visser, wordt door haar familie verkocht aan een geishahuis in Kyoto. Daar wordt ze het mikpunt van de grillen van de populaire geisha Hatsumomo, die jaloers is op haar schoonheid. Chiyo weet zich echter tegen haar te verzetten met behulp van de oudere concurrente Mameha. Uiteindelijk groeit Chiyo uit tot de beroemdste geisha van het land.



The Mitchells vs. the Machines (2021)
Regie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a. | Kijk direct
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robotapocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.



NieuwsFilm

meest populair