3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Saw (2004)
Regie: James Wan | Cast: Cary Elwes, Leigh Whannell, Danny Glover, e.a. | Kijk direct
Twee mannen ontwaken vastgebonden in een ranzige oude badkamer. Tussen hen in ligt het levenloze lichaam van een man, een taperecorder en een geweer. Al snel ontdekken de mannen dat ze de nieuwste slachtoffers zijn van de sadistische seriemoordenaar Jigsaw. In zijn martelkamers dwingt hij hen ziekelijke keuzes te maken.



Arrival (2016)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, e.a. | Kijk direct
Als over de hele wereld twaalf mysterieuze ruimteschepen verschijnen, sturen de getroffen landen topteams van linguïsten naar de schepen in een poging om contact met de aliens te leggen. Louise Banks is lid van het Amerikaanse team en lijkt de buitenaardse bezoekers het best van iedereen te begrijpen. Ze probeert erachter te komen wat de aliens willen en of ze gevaar voor de mensheid vormen.



Maestro (2023)
Regie: Bradley Cooper | Cast: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, e.a. | Kijk direct
Leonard Bernstein is een briljant dirigent. De musicus kan compleet opgaan in de muziek. Bernstein trouwt met actrice Felicia Montealegre en krijgt drie kinderen met haar. Hun relatie is echter deels schijn, want Bernstein is meer van de herenliefde en geeft regelmatig toe aan die lust.



NieuwsFilm

meest populair