Rebellerende tieners in de hoofdrol in deze rauwe coming-of-age

Rebellerende tieners in de hoofdrol in deze rauwe coming-of-age

Een verontrustend portret van jonge, rebelse mensen die op zoek zijn naar de liefde, hun seksualiteit verkennen en wrede spelletjes spelen, die nooit een winnaar kennen.

Er staat deze week een stevig arthouse-tienerdrama op het bioscoopmenu: Forever-Forever.

De Oekraïense regisseuse Anna Buryachkova biedt met haar langspeeldebuut een unieke kijk op het volwassen worden in de tumultueuze jaren negentig en belicht de complexiteit van tienerliefde en zelfontdekking.

Synopsis
De vijftienjarige Tonia verhuist naar een nieuwe school om te ontsnappen aan haar gewelddadige ex. Ondanks haar verlegenheid sluit ze snel vriendschap met de zelfverzekerde Lera en raakt ze bevriend met een groep rebelse tieners die de postsocialistische buitenwijken van Kyiv onveilig maken.

Tonia's leven wordt nog ingewikkelder wanneer ze in een liefdesdriehoek beland met de populaire Zhurik en Lera's eigenzinnige oudere broer Sania. Terwijl ze worstelt met de regels van de bende en haar eigen identiteit, wordt duidelijk dat de spelletjes die ze spelen geen winnaars kennen.

Geschiedenisles
In de trailer zien we dit een intens liefdesdrama is en daarnaast fungeert als eerbetoon aan de jongeren van de eerste post-Sovjet generatie.


Forever-Forever is vanaf 3 oktober te zien in het filmhuis.

NieuwsFilm

meest populair