Nicolas Cage lijkt tientallen kilo's te zijn aangekomen voor nieuwe filmrol

Nicolas Cage lijkt tientallen kilo's te zijn aangekomen voor nieuwe filmrol

De acteur zal in de huid kruipen van John Madden en moet dus flink bijkomen.

De laatste jaren is Nicolas Cage weer enorm populair. De acteur wist hoge ogen te gooien in diverse films. Zo was hij bijvoorbeeld enorm angstaanjagend als de onherkenbare moordenaar in Longlegs. In zijn nieuwste film begaat hij weer een behoorlijke transformatie.

De met een Oscar bekroonde Cage heeft getekend voor de hoofdrol in Madden. Deze wordt gemaakt door regisseur David O. Russell, die al eerder hoge ogen wist te gooien met sterk onthaalde films als Silver Linings Playbook en American Hustle.

Wat te verwachten
Cage zal in de huid kruipen van John Madden, de bekende Amerikaanse voetbalcoach en presentator voor de National Football League. Russell maakte al eerder een 'sport'-film met The Fighter, maar dit zal toch iets anders in elkaar steken.

Naar verluidt wil Russell Madden ook deels laten lijken op een videospelfilm. Madden zelf was namelijk ook bekend van de langlopende en populaire Madden NFL-videogameserie, een reeks waar hij sinds 1988 zijn naam aan gaf.

Anders
Zo te zien is Cage in ieder geval klaar om Madden te gaan spelen. De 60-jarige acteur is tientallen kilo's bijgekomen om de in 2021 overleden voetbalcoach neer te zetten. Als dit om echte beelden gaat, lijkt het niet echt gezond te zijn... Oordeel hier zelf maar!



NieuwsFilm

meest populair