Emma Watson weigerde onsmakelijke scène op te nemen en liep van de set

Emma Watson weigerde onsmakelijke scène op te nemen en liep van de set

De actrice vond 'This is The End' helemaal niks, maar bleef wel tot het einde professioneel.

Emma Watson heeft de nodige ervaring wat betreft het meespelen in grote blockbusters. Zo was ze te zien in Beauty and the Beast en natuurlijk de Harry Potter-franchise. Een film ging haar echter te ver en zij besloot dit project dan ook te verlaten.

Het gaat hier om This is The End van Seth Rogen. Dit verhaal speelt zich af in Los Angeles, waar meerdere beroemdheden zich treffen. Zij komen echter vast te zitten in het huis van James Franco wanneer er buiten een apocalypse begint.

Emma Watson
Doordat de film zogenaamd zich afspeelt in de 'echte wereld', krijgen we de nodige sterren te zien die gewoon zichzelf spelen. Hier hoort ook Watson bij. Zij heeft maar een korte cameo in de film, maar had normaal gesproken wel iets meer te doen.

Watson raakt tijdens het begin van de film gescheiden van de groep. Zij keert terug, maar wanneer ze de mannen verkeerd begrijpt denkt zij dat Rogen en zijn vrienden misbruik van haar willen maken. Zij maakt zich dan ook weer snel uit de voeten.

Niet zo grappig
Dit was een grap waar de actrice nog mee kon leven, maar ze besloot de set te verlaten vanwege een andere scène. Het ging hier om een moment waarin Channing Tatum als slaaf een halsband om heeft. Hij maakt deel uit van een groep kannibalen die wordt geleid door Danny McBride.


Dit ging Watson te ver. Zij besloot dan ook op te stappen. Rogen zei hier al eerder het volgende over: "Het leidde niet tot een ruzie. Ik was niet kwaad op haar of zij op mij. We begrepen elkaar. Zij vatte het sportief op en kwam de volgende dag zelfs nog terug om afscheid te nemen".

Dankbaar
Rogen eindigt door te zeggen: "Zij hielp ook mee met de promotie van de film. Dat was heel tof. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ze uiteindelijk zelfs nog gelijk had. Daardoor werd de film niet alleen beter, maar eveneens veel grappiger."




NieuwsFilm

meest populair