3 grote films op HBO Max die je niet mag missen

3 grote films op HBO Max die je niet mag missen

Van actie tot thriller: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform, dat eerder dit jaar een geheel vernieuwde app heeft gelanceerd, is veel leuke en originele content te vinden. Deze drie films op HBO Max moet je absoluut een keer gezien hebben.

The Batman (2022)
Regie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a. | Kijk direct
Miljardairszoon Bruce Wayne begon twee jaar terug met zijn activiteiten als burgerwacht, waarmee hij Gotham City vanuit de schaduw hoopt te beschermen tegen criminelen. Hij doet onderzoek naar een web van corruptie en jaagt intussen op The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de politieke elite van de stad. Hierbij is Batman genoodzaakt nieuwe bondgenootschappen te sluiten.



Bullet Train (2022)
Regie: David Leitch | Cast: Brad Pitt, Brian Tyree Henry en Karen Fukuhara, e.a. | Kijk direct
Huurmoordenaar Lady Bug heeft al de nodige missies uit de hand zien lopen en hoopt zijn nieuwste klus - aan boord van een hogesnelheidstrein van Tokio naar Kioto - enigszins vreedzaam uit te kunnen voeren. Al snel komt hij erachter dat hij ook deze keer pech heeft. In de trein bevinden zich namelijk vier andere huurmoordenaars. Hun schijnbaar afzonderlijke missies lijken op mysterieuze wijze met elkaar verbonden te zijn.



Evil Dead Rise (2023)
Regie: Lee Cronin | Cast: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies, e.a. | Kijk direct
De alleenstaande moeder Ellie woont met haar drie kinderen in een flatgebouw dat rijp is voor de sloop. Op een dag staat haar zus Beth, met wie ze nauwelijks contact heeft, voor de deur. Beth is zwanger en zoekt hulp. Ondertussen stuit een van Ellie's kinderen op een duister boek. Vleesgeworden demonen zorgen er vervolgens voor dat ze moeten vechten voor hun leven.



NieuwsFilm

meest populair