De zoon van Arnold Schwarzenegger lijkt bizar veel op hem en wil net zo gespierd worden

De zoon van Arnold Schwarzenegger lijkt bizar veel op hem en wil net zo gespierd worden

Joseph Baena lijkt qua uiterlijk en ambitie sterk op zijn vader Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger is de trotse vader van vijf kinderen. De jongste zoon, Joseph Baena, komt uit een buitenechtelijke relatie.

Het bijzondere aan Joseph is dat hij qua uiterlijk het meest op zijn vader lijkt. Ook is hij idolaat van zijn vaders werkmentaliteit. Joseph is dus hard op weg om net als Arnold Schwarzenegger ook acteur, makelaar en bodybuilder te worden.

Hard trainen
De 26-jarige heeft af en toe een rolletje in films en series. Zo was hij te zien in Gunner en Called to Duty. Tussendoor traint hij zich wezenloos en deelt hij tips op zijn social media. Zo vertelde hij op zijn Instagram welke push up-sessies handig zijn om te doen.

Zijn doel is net zo gespierd te worden als Arnold. Op de filmpjes lijkt Joseph al bizar veel op de gespierde ster uit de tijd van Running Man, Terminator en Predator. Iemand reageerde dan ook met: "Ik kan niet zeggen of deze filmpjes in de jaren 80 zijn gemaakt of nu."

Net zijn papa
Meerdere mensen zeggen dat hij enorm op zijn papa lijkt. Een ander vindt het geweldig eens geen tatoeages te zien maar een prachtige huid. Net als bij zijn papa. Iemand moedigt hem aan de Conan 2.0 te worden.




Lees ook
Arnold Schwarzenegger heeft nog steeds spijt van deze rol: "De slechtste film van mijn carrière"
Wel kon de spierbundel deze flop gebruiken om zijn kinderen mee 'te martelen'.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair