Nieuwe heftige en bizarre Netflix Original weet kijkers helemaal in te palmen

Nieuwe heftige en bizarre Netflix Original weet kijkers helemaal in te palmen

De Netflix-docu Jailbreak: Love on the Run staat gelijk hoog in de Netflix Top 10.

Opnieuw weet een misdaaddocumentaire van Netflix flink wat kijkers te trekken. Sinds enkele dagen staat Jailbreak: Love on the Run online en de docufilm staat nu op de vierde plaats in de Netflix Top 10.

Jailbreak: Love on the Run wordt door Netflix omschreven met woorden als "Meesplepend, Speurwerk" en "Waargebeurde Misdaden". In de docu komen onder meer de personen en "hoofdrolspelers" Joy Behar, Mike Blakely en Joyce Brawley voorbij.

Standaard ontvangst
De ontvangst van Jailbreak: Love on the Run is niet slecht, maar ook niet overweldigend. Op IMDb staat de Netflix Original op een 6,5 en op Rotten Tomatoes zijn twee 'Fresh' recensies terug te vinden.

Zo schrijft Archi Sengupta van LeisureByte.com: "Jailbreak: Love on the Run is een fascinerend verhaal dat op een boeiende manier wordt verteld, waardoor kijkers overweldigd worden door de waanzin die op het scherm afspeelt."

Nu op Netflix
Wil je Jailbreak: Love on the Run graag zien? Je vindt de docufilm nu hier op Netflix.


De synopsis: In deze aangrijpende documentaire wordt een gevangenbewaarder uit Alabama verliefd op een man die terechtstaat voor moord. Ze riskeert alles om hem te helpen ontsnappen.

NieuwsFilm

meest populair