Horroractrice Maika Monroe gaat voor veelbelovende reboot van dit griezelverhaal

Horroractrice Maika Monroe gaat voor veelbelovende reboot van dit griezelverhaal

Na 'It Follows' en 'Longlegs' stort de geliefde ster zich op 'The Hand That Rocks the Cradle'.

Maika Monroe is pas 31 jaar oud, maar nu al niet meer de filmwereld uit te denken. De actrice is voornamelijk bekend van menig horrorfilm, zoals It Follows en de recente Longlegs. Nu heeft ze weer haar handtekening gezet voor een nieuw griezelverhaal.

Het gaat hier over een reboot van The Hand that Rocks the Cradle. Deze film kwam uit in 1992 en werd geregisseerd door Curtis Hanson, o.a. bekend van andere sterk onthaalde films als L.A. Confidential en 8 Mile.

Verhaal
Centraal in het verhaal staat Peyton. Zij is gelukkig getrouwd en alles loopt op rolletjes in haar leven, totdat haar man, die dokter is, beschuldigd wordt van het lastigvallen van een van zijn patiënten. Dit wordt zo opgeblazen dat hij zelfmoord pleegt.

Peytons wereld stort in en wordt alleen nog gemotiveerd door wraak. Zij gaat werken voor Claire, degene die de beschuldigingen heeft geuit. Achter de schermen begint Peyton het gezin te terroriseren en verleidt ze de man van Claire, om zo ook haar leven te verwoesten.

Wat te verwachten
De regie van de reboot is in handen van Michelle Garza Cervera (Huesera). Monroe zal de rol van Claire op zich nemen. Wie de overige hoofdrollen zullen vervullen is nog onbekend. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.




NieuwsFilm

meest populair