Darren Aronofsky heeft topcast en een merkwaardige hoofdrolspeler voor zijn 'The Whale'-opvolger

Darren Aronofsky heeft topcast en een merkwaardige hoofdrolspeler voor zijn 'The Whale'-opvolger

'Caught Stealing' met veel bekende acteurs, maar ook twee beroemde zangers.

Darren Aronofsky heeft ons al de nodige pareltjes geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan The Wrestler, Black Swan en The Whale. Niet zo heel gek dus, dat de regisseur al de nodige grote namen heeft weten te strikken voor zijn nieuwste film.

Op dit moment is Arnofsky alweer bezig met Caught Stealing. Het verhaal gaat over Hank Thompson, een voormalige baseball speler die diep is gezonken. Zonder dat hij het echt doorheeft, komt hij in de criminele ondergrond van New York City in de jaren negentig terecht.

Cast
Austin Butler (Dune: Part Two) en Zoë Kravitz (Mad Max: Fury Road) hadden al getekend voor het project, maar nu komt Action Bronson de cast versterken. Hij is niet zo bekend in de filmwereld, maar wel actief als rapper.

Hij is echter niet de enige bekende muzikant die in de film opduikt. Bad Bunny zal namen ook van de partij zijn. Andere grote namen zijn Regina King, Liev Schreiber en Matt King. De film zelf is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charlie Huston.

Grote rol
Het is vooralsnog niet bekend wie welke rol op zich zal nemen, maar het gerucht dat de ronde doet is dat Bronson wel een van de hoofdrollen voor zijn rekening zal nemen. Hij was al eerder te zien in Martin Scorsese's The Irishman en in Judd Apatows The King of Staten Island.




NieuwsFilm

meest populair