Jennifer Lopez in de kijker na arrestatie Diddy: oude schietpartij NYC opnieuw onderzocht

Jennifer Lopez in de kijker na arrestatie Diddy: oude schietpartij NYC opnieuw onderzocht

De arrestatie van Sean 'P. Diddy' Combs veroorzaakt opschudding in de media en onder sterren.

De arrestatie van Sean 'P. Diddy' Combs werkt door in zijn familie- en vriendenkring. Sommige relaties van hem worden opnieuw bekeken.

Zo draait het team van Jennifer Lopez nu overuren om haar imago heel te houden. Rond 2000 had zij verkering met Diddy, waardoor nu foto's van hen weer de media beheersen.

Schietpartij NYC
Ook wordt de schietpartij in New York City voor een nachtclub weer opgerakeld. Bij dat incident was een bodyguard van Sean Combs betrokken en werden Sean en Jennifer Lopez gearresteerd. Jlo kwam binnen korte tijd weer vrij - ook al zou zij een revolver hebben doorgegeven.

Verwacht wordt dat zij en een hoop andere sterren zullen moeten getuigen. Derrick Parker, de rechercheur van die schietpartij in 1999, trok een vergelijking tussen Sean Combs en Jeffrey Epstein. Hij vertelde hier aan Daily Mail: "Hij is aan een hoop ontsnapt door wie hij is. Nu komt er veel terug naar hem."

Flink reputatieschade
Diddy is dus al jaren een machtig mannetje in zijn wereldje, maar zal dus eindelijk voor een deel van zijn daden terechtstaan. Het is de vraag hoeveel sterren met hem reputatieschade gaan oplopen.



Namen als Jennifer Lopez, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Leonardo DiCaprio, Donald Trump, Mary J. Blige, John Legend en Usher zijn maar een paar namen. Meer volgt in de YouTube-video van Page Six.

NieuwsFilm

meest populair