Edward Furlong (Terminator) was pas 16 toen hij begon te daten met een vrouw van 29

Edward Furlong (Terminator) was pas 16 toen hij begon te daten met een vrouw van 29

Edward Furlong's turbulente leven omvat roem, rechtszaken, verslavingen en recent acteerwerk.

Edward Furlong viel op in Terminator 2: Judgement Day uit 1991. Hij was toen 13 jaar en zijn personage John Connor was goed voor meerdere filmprijzen.

Bij die filmopnamen leerde hij zijn stand-in en docente, de 29-jarige Jacqueline Domac, veel beter kennen dan gedacht. Het grote leeftijdsverschil tussen kind en volwassene maakte hen niets uit. Op zijn 16de was hij openlijk in een relatie met haar.

Rechtszaak vanwege groomen
Aan dat samenwonen kwam een eind toen zijn manager, zijn oom Sean Furlong, een rechtszaak begon tegen Jacqueline. De wet was net veranderd, dus kon hij haar aanklagen voor 'het verkrachten van een minderjarige'. Jacqueline werd niet veroordeeld.

Daar hield het niet bij op, aldus het artikel van Wikipedia hier. Jacqueline klaagde op haar beurt Edward aan voor partnergeweld en wilde als zijn 'manager' een deel van zijn opbrengsten.

Bewogen leven vol verslavingen
Edward Furlong is nu 47 jaar en heeft een bewogen leven vol alcohol, drugs, misbruik en geweld. Als jonge ster kreeg hij goede recensies voor zijn rollen in Pet Sematary, A Home of Our Own en Before and After. Hij acteert nog steeds: recenter werk zijn The Forest Hills en Terminator: Dark Fate. Meer volgt in de YouTube-video van Rocky Watches Movies.



NieuwsFilm

meest populair