Toen Megan Fox nog "puur natuur" was: nu is dat wel anders door plastische chirurgie

Toen Megan Fox nog "puur natuur" was: nu is dat wel anders door plastische chirurgie

Actrice Megan Fox veranderde al snel door allerlei ingrepen aan haar lichaam.

Actrice Megan Fox is sinds 2007 een bekende naam onder vooral filmliefhebbers. Ze speelde een van de hoofdrollen in Transformers en het daaropvolgende tweede deel. Toen was ze nog rond de 21 jaar en nog "puur natuur".

Megan is uiteraard ouder geworden; de in Oak Ridge, Tennessee, geboren superster is nu 38 jaar. Vermoedelijk om "niet ouder te lijken" deed ze al flink wat ingrepen aan haar gezicht en lichaam.

Plastische chirurgie
Eerder dit jaar liet ze tijdens de Call Her Daddy-podcast weten wat ze wel en niet aan haar lichaam heeft veranderd. Ze gaf aan "geen facelift" te hebben gehad, en ook geen ingrepen om bijvoorbeeld vet te verwijderen.

Wel heeft ze haar borsten laten aanpassen toen ze 21 of 22 jaar was en daarna opnieuw na het geven van borstvoeding aan haar kinderen. Ook heeft ze haar neus laten aanpassen. En er is nog iets dat ze heeft laten aanpassen, maar dat houdt ze geheim.

Nu en toen
Dat mensen verouderen is een natuurlijk proces, en ook dat kan mooi zijn. Megan vond het dus nodig om haar lichaam op bepaalde plekken aan te passen. We geven je via onderstaande links een blik op de jonge Megan en de huidige Megan.

Bekijk hier foto's van de jonge Megan en hier beelden van hoe ze er nu uitziet. Een heel verschil, dat mag gezegd worden.

Lees ook
Prachtige actrice komt te overlijden na plastische chirurgie
De Argentijnse actrice Jacqueline Carrieri wordt 48 jaar na complicaties tijdens plastische chirurgie.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair